Latud Rikuhul : Latud Rikuhul - Alexa Daily Blogs / Ve o, görme ... / Ve o, görme hassalarını idrak eder.

Latud Rikuhul : Latud Rikuhul - Alexa Daily Blogs / Ve o, görme ... / Ve o, görme hassalarını idrak eder.. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). gözler o'nu idrak edemez ama o, gözleri idrak eder. Görme hassaları onu idrak edemez. لاَّ تُدْرِكُهُ الأَبْصَارُ وَهُوَ يُدْرِكُ الأَبْصَارَ وَهُوَ اللَّطِيفُ الْخَبِيرُ lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). gözler o'nu idrak edemez ama o. Oysa ki o, gözleri görür/bilir. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâra ve huvel lâtîful habîr.

La tudrikuhul ebsaru ve hiive yudrikul ebsara ve hiivel latiful habir. Görme hassaları onu idrak edemez. Oysa ki o, gözleri görür/bilir. O, en gizli şeyleri bilendir. Kovulmuş şeytandan allah'a sığınırım rahman ve rahim olan allah'ın ismiyle.

Latud Rikuhul - Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru ...
Latud Rikuhul - Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru ... from 3.bp.blogspot.com
Latud rikuhul absoru wahwayud rikal absoro wahuwal latiful khabir. Bismillahirrahmanirrahim lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr. 229 отметок «нравится», 3 комментариев — i̇brahim aydemir (@ibrahimaydemir25) в instagram: Görme hassaları onu idrak edemez. .3.sahadat3x 4.istighfar100x 5.innalloha hofurrurrohim lahaulawalquwwatailla billahikngaliyyilngadim 3x 6.bismillahi layadurru mangasmihi saiun filardhi fahuwassamingul ngalim100x 7.latud rikuhul. Oysa ki o, gözleri görür/bilir. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Dia tidak dapat dicapai oleh penglihatan mata, sedang dia dapat melihat segala yang kelihatan.

Ve o, görme hassalarını idrak eder.

Ve o, görme hassalarını idrak eder. La tudrikuhul ebsaru ve hiive yudrikul ebsara ve hiivel latiful habir. Ve o, görme hassalarını idrak eder. Ahiyyen §erahiyyen edunayi esbaiitiin ali §eddayi vettayri ve. Laa tudrikuhul abshaaru wa huwa yudrikul abshaar. Mukhamad rokhim mulyana alif ahmad biyadillah. Oysa ki o, gözleri görür/bilir. وَبِالْأَسْمَاءِ الَّتِي دَعَاكَ بِهَا أَيُّوبُ 129 aded (lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr.(en'am 103). Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Kovulmuş şeytandan allah'a sığınırım rahman ve rahim olan allah'ın ismiyle. Görme hassaları onu idrak edemez.

Bismillahirrahmanirrahim lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr enam suresi 103.ayet deneyin kendiniz şahit olun 21 kez okuyun niyet edin yatın. '' gözler onu göremez.o gözleri görür.o' dur lûtfu bol ve her şeyden haberdar.'' Ve o, görme hassalarını idrak eder. Ve o, görme hassalarını idrak eder. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâru) ve huvel lâtîful habîr(habîru).

Latud Rikuhul : Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru - Judy ...
Latud Rikuhul : Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru - Judy ... from www.gusmul.us
Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Latud rikuhul absoru wahwayud rikal absoro wahuwal latiful khabir. Ve o, görme hassalarını idrak eder. Ve huvallatiful habir allahım, her şeyi gören, ilminle her şeye nüfuz eden, haberdar olansın. Последние твиты от alif (@latud_rikuhul). La tudrikuhul ebsaru ve huve yudrikul ebsar ve huvel latiful habir. Bizi, anamızı, babamızı, müminleri bağışla. .3.sahadat3x 4.istighfar100x 5.innalloha hofurrurrohim lahaulawalquwwatailla billahikngaliyyilngadim 3x 6.bismillahi layadurru mangasmihi saiun filardhi fahuwassamingul ngalim100x 7.latud rikuhul.

Ahiyyen §erahiyyen edunayi esbaiitiin ali §eddayi vettayri ve.

Allah'n szlerinde asla deime yoktur. (yusuf,64) sonra dediniz ki: Oysa ki o, gözleri görür/bilir. Görme hassaları onu idrak edemez. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Bizi, anamızı, babamızı, müminleri bağışla. Dia tidak dapat dicapai oleh penglihatan mata, sedang dia dapat melihat segala yang kelihatan. Bismillahirrahmanirrahim lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr enam suresi 103.ayet deneyin kendiniz şahit olun 21 kez okuyun niyet edin yatın. .3.sahadat3x 4.istighfar100x 5.innalloha hofurrurrohim lahaulawalquwwatailla billahikngaliyyilngadim 3x 6.bismillahi layadurru mangasmihi saiun filardhi fahuwassamingul ngalim100x 7.latud rikuhul. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Definisi mampu adalah sebuah definisi dimana kita diberi kebebasan untuk mendefinisikannya sendiri. La tudrikuhul ebsar ve hüve yudrikul ebsar.ve huvallatiful habir. Görme hassaları onu idrak edemez. 229 отметок «нравится», 3 комментариев — i̇brahim aydemir (@ibrahimaydemir25) в instagram:

Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Görme hassaları onu idrak edemez. Ve o, görme hassalarını idrak eder. Последние твиты от alif (@latud_rikuhul). Ve o, görme hassalarını idrak eder.

Latud Rikuhul - Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru ...
Latud Rikuhul - Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru ... from 3.bp.blogspot.com
Kovulmuş şeytandan allah'a sığınırım rahman ve rahim olan allah'ın ismiyle. Ve o, görme hassalarını idrak eder. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâra ve huvel lâtîful habîr. La tudrikuhul ebsaru ve huve yudrikul ebsar ve huvel latiful habir. Bismillahirrahmanirrahim lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâru) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve. Görme hassaları onu idrak edemez.

لاَّ تُدْرِكُهُ الأَبْصَارُ وَهُوَ يُدْرِكُ الأَبْصَارَ وَهُوَ اللَّطِيفُ الْخَبِيرُ lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). gözler o'nu idrak edemez ama o.

لاَّ تُدْرِكُهُ الأَبْصَارُ وَهُوَ يُدْرِكُ الأَبْصَارَ وَهُوَ اللَّطِيفُ الْخَبِيرُ lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). gözler o'nu idrak edemez ama o. Onun ilmi herşeye nüfuz eder; Gözler onu fark edip kavrayamaz. Görme hassaları onu idrak edemez. Ve o, görme hassalarını idrak eder. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Mukhamad rokhim mulyana alif ahmad biyadillah. Ve huvallatiful habir allahım, her şeyi gören, ilminle her şeye nüfuz eden, haberdar olansın. Laa tudrikuhul abshaaru wa huwa yudrikul abshaar. '' gözler onu göremez.o gözleri görür.o' dur lûtfu bol ve her şeyden haberdar.'' O, en gizli şeyleri bilendir. Kovulmuş şeytandan allah'a sığınırım rahman ve rahim olan allah'ın ismiyle. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâra ve huvel lâtîful habîr.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook